STROJNA LIMFNA DRENAŽA

Strojna limfna drenaža očisti telo strupov in toksinov, odpravlja celulit, zatekanje nog oz. težke noge in zastajanje vode v telesu. S pomočjo infrardeče energije se sprošča toplotna energija, kar ima neposreden učinek na strukturo maščobnih celic. S tem se cirkulacija krvi in delovanje limfe pospešita, pospeši se tudi metabolizem ter biokemijska reakcija, ki povzroči razkroj maščobnih celic. Poleg tega se pospešijo presnovni procesi in poveča aktivnost notranjih organov. Elektrostimulacija spodbuja delovanje mišičnih vlaken, mišice se krčijo in sproščajo, učinek pa je identičen, kot če bi telovadili.

VAKUUM

Vakuumska terapija zmanjšuje celulit, pospeši limfni obtok, izboljša tonus kože, zmanjša vidne kapilare, sprosti mišično napetost in pripomore k zmanjšanju obsega. Koža vašega telesa postane odpornejša, prožnejša, odstranjuje zastalo tekočino, spodbuja nastajanje krvnih celic, prekrvitev in pretok limfe iz globlje ležečega tkiva in telo v celoti sprosti.

Z masažnimi gibi povečujemo vensko, arterijsko in limfno cirkulacijo. Odvajajo se maščobe in toksini. Po nekaj tretmajih je koža bolj gladka (pomarančna koža izgineva). Je zelo učinkovit tudi pri trdem celulitu.

Po masaži je koža topla in rahlo rdeča. Je masaža, ki je ne more nadomestiti noben drug aparat, niti roka. Je globinska masaža, po kateri občutite spremembo že po enem obisku na teden. Učinek je še večji, če se zdravo prehranjujete, pijete veliko tekočine in se gibljete. Terapijo je priporočljivo obiskovati 2x na teden, od 4-5 tednov zapored in kasneje to vzdrževati 1x mesečno.

RADIOFREKVENCA

Radiofrekvenca je terapija, ki na popolnoma varen in naraven način omogoči, da se koža regenerira in pomladi, zato ji pravimo kar »nekirurški lifting«. S prijetnim segrevanjem globljih plasti kože spodbudi proizvodnjo kolagena in izboljša cirkulacijo krvi ter limfnega obtoka. Na segretih področjih se dodatno pospeši metabolizem, kar omogoča obnovo celic in spodbudi njihov nastanek. Radiofrekvenčna terapija pomaga tudi pri odpravi celulita in maščobnih oblog. Rezultati so visoko kvalitetni in vidni že po 1. terapiji.

Rezultati:

Odprava gub in gubic, zmanjšanje por, izboljšanje stanja povešene kože, izboljšanje elastičnost kože, odprava maščobnih oblog, odprava celulita - pomladitev in zadovoljstvo!

Terapijo lahko izvajamo na vseh tipih kože in na vseh področjih telesa.

Limfna drenaža | 45 min20,00 €
Limfna drenaza pri Skeyndorju10,00 €
Skeyndor 1 obisk 45 min50,00 €
Skeyndor paket 6 obiskov280,00 €