Nega obraza

Namen nege obraza v salonu je doseči najboljši rezultat v času, ki ga imate na voljo. Bolj učinkovito, temeljito in hitreje kot lahko to storite sami doma. V salonu vam glede na stanje in tip kože, kožo globinsko očistimo in navlažimo, zgladimo gubice, omilimo gube, odpravimo akne in druge nepravilnosti, pomirimo razdraženo kožo ter jo osvežimo, poživimo in pomladimo.

Nego obraza sproti prilagajamo glede na vaš tip in stanje kože, starost, spol in način življenja (lifestyle). Posebej za vas sproti določimo najboljšo kombinacijo kozmetičnih preparatov in aparatov, a najvažnejši je neponovljiv dotik roke dobre kozmetičarke med masažo obraza. V postopke vključujemo vrat in dekolte.

Pri tem uporabljamo profesionalne kozmetične aparate za terapije z ultrazvokom, radiofrekvenco, dermobarazijo (diamantni piling) ter svetlobno in barvno terapijo.

Verjamemo v učinkovitost in varnost predvsem nemške kozmetike Dr. Grandel in španske kozmetike Casmara.

Za nego doma pa vam bomo strokovno svetovali, kdaj in kateri izdelki so najprimernejši za vašo kožo in kako naj jih uporabljate. Mnogo izdelkov je naprodaj v Salonu AHA, po potrebi pa jih naročimo posebej za vas.