Manikura

Manikura je hitra in enostavna nega rok. Osvežimo obliko nohta, pravilno zgladimo in zapremo rob nohta, uredimo obnohtje in odstranimo odvečno obnohtno kožico. Po želji vam na koncu nohte utrdimo s preparatom IBX, oziroma nalakiramo s permanentnim ali navadnim lakom po vaši izbiri.

Klasična 19,00 €
Manikura AHA 27,00 €
Klasična z navadnim lakiranjem25,00 €
Samostojno lakiranje 8,00 €
Manikura s permanentnim lakom 25,00 €
Permanentni lak - francosko lakiranje30,00 €
Odstranitev permanentnega laka na roki15,00 €

IBX terapija za učvrstitev nohtov

IBX je nova terapija za poškodovane, mehke ali krhke nohte. Nohte okrepi in se zato nehajo cepit, postanejo trdnejši, daljši, opazno bolj zdravi in lepši.

IBX terapijo lahko izvedemo samostojno ali pa pred nanosom permanentnega laka kot zaščito, s čimer lahko preprečimo morebitno izsušitev nohtov. Izdelki iz sistema IBX ne ostanejo na površini nohta, kot običajni podobni izdelki, temveč prodrejo v nohtno ploščo. Mešanica jojobinega in avokadovega olja utrjuje noht in jo aktiviramo s pomočjo segrevanja in UV svetlobe (LED lučka). Prvič postopek nanašanja traja nekoliko dlje. Odstranjevanje ni potrebno, saj deluje v notranjosti nohta kot permanentni dodatek.

IBX sistem

  • popravi hude poškodbe nohtov in spodbudi rast (IBX REPAIR)
  • učvrsti povrhnjico nohta (IBX)
  • zapolni vdolbine in zgladi površino nohta
  • polepša naravno barvo nohtov
  • Na koncu nohte in obnohtje dodatno nahranimo z negovalnim oljem Dadi`oil, ki hitro prodre v noht in ne pušča mastnih madežev. Z nego lahko nadaljujete doma in ob redni uporabi (najbolje 2x dnevno) dopolnite učinke nege IBX v salonu.

    BX – učvrstitev nohtov – prvi nanos12,00 €
    IBX – učvrstitev nohtov – nadalnji nanos8,00 €