V Salonu AHA imamo v vseh delovnih prostorih napeljano vodo. A v vodi, ki priteče iz naših pip, so pod mikroskopom vidni lepi kristalčki in ne le zabrisane amorfne oblike. Kako smo to dosegli? V vodovodno omrežje smo pred glavni ventil za vodo v naš salon namestili Hydronic. To ni samo vodni filter ampak vitalizator vode, ko jo informira in s tem oživi, kot pravi Vili Poznik, slovenski izumitelj Hydronica.

Raziskovalna skupina, v kateri je sodeloval, je leta 2000 na ameriškem sejmu inovacij v Pittsburghu za tehnologijo Hydronic prejela priznanje za najboljši izum na področju ekologije.

Ob vsakem obisku vam ponudimo živo informirano vodo za pitje. Kava, ki jo postrežemo, je bolj aromatična. Zdravilni učinki čajev se okrepijo. Pred ali po kozmetični negi ali masaži se lahko stuširate in občutite, kako se vam koža dodatno navlaži, saj mehkejša voda lažje prodira v kožne celice. Živo vodo pa dosledno uporabljamo pri tretmajih, v kozmetičnih aparatih, za spiranje in mehčanje kože in mešanje z različnimi kozmetičnimi preparati, kot so na primer maske in kopeli, s čemer izboljšamo njihov učinek in blagodejen vpliv.