Naravna metoda oblikovanja obrvi Neyes Brows

Metodo so razvili v Nemčiji in v Sloveniji je vedno bolj priljubljena zaradi osebnega pristopa in naravnega videza. Vsaki stranki izmerimo obraz in zanjo ustvarimo posebno šablono, ki odraža idealno obliko obrvi prav zanjo. Pri postopku uporabljamo vrhunske materiale (voski, barve, nitka), ki so primerni tudi za tiste z zelo občutljivo in tenko kožo in so izdelani ekskluzivno za metodo Neyes Brows.

Cilj metode Neyes Brows je obnoviti naravne obrvi in jih v salonu oblikovati čim bolj idealno glede na obliko obraza. Stranka pa lahko sama nadaljuje z nego doma ter obliko vzdržuje z obiski v salonu vsake 4 do 6 tednov.
Neyes Brows priporočamo vsem, ki niso vešči oblikovanja obrvi, ki za to nimajo časa ali pa jim obrvi ne rastejo več (s posebnim serumom se spodbuja rast dlačic). Predvsem pa priporočamo, da to metodo poskusite, predno se odločite za permanentno vrisovanje dlačic.

Več o postopku najdete TUKAJ.

Vihanje trepalnic s keratinsko oblogo

V Salonu Aha izvajamo vihanje trepalnic s keratinsko oblogo po postopku Elleebana Lash Lift. Blagovna znamka Elleebana prihaja iz Avstralije in je trenutno vodilna na področju vihanja trepalnic. Postopek vihanja trepalnic s keratinsko oblogo je že dolgo nekaj časa zelo priljubljen v Evropi, ZDA in Rusiji, od nedavnega pa je na voljo tudi v Sloveniji.

Postopek Elleebana Lash Lift ne poškoduje naravnih trepalnic. Keratinski nanos vaše naravne trepalnice nahrani in okrepi vse od korena do konic. Zavihane trepalnice postanejo bolj vidne in delujejo gostejše. Kereatinska obolga jih nekoliko odebeli. Da jo zaščite, odstranjujte ličila izključno z neoljinimi odstranjevalci, kot je npr. miclearna vodica.

Elleebana lash lift je posebej primerna za vse, ki ste si pravkar odstranili umetne trepalnice, saj jih pomaga oboviti.

Učinek je viden do 8 tednov. V tem času se trepalnice postopoma same zravnajo v prvotno obliko. Naše stranke se rade odličijo za ponovitev postopka, saj se navadijo na lepe trepalnice brez maskare. Vtis je še boljši, saj trepalnice obenem tudi pobarvamo. Barvanje trepalnic je dobro ponoviti v povprečju enkrat na mesec.

Kaj morate vedeti o postopku?

  • Postopek ne poškoduje naravih trepalic.
  • Postopek traja približno 30 minut.
  • Učinek viden do 8 tednov.
  • Ne povzroča črnih madežev in ne draži oči.
  • Rezultat so temnejše, daljše, privzdignjene in privihane naravne trepalnice, obogatene s keratinsko oblogo.
  • Po postopku Elleebana Lash Lift lahko plavate v morju ali bazenih s klorirano vodo, obiskujete savne, se ukvarjate z športom ali spite z obrazom, potisnjenim v vzglavnik.

Lycon voski

Vosek avstralskega proizvajalca Lycon odstranjuje tudi najkrajše dlačice (od 1 mm). Tretma je v primerjavi z uporabo klasičnega voska bistveno manj boleč (tudi do 70 %) in manj agresiven, rezultat pa je boljši, saj ne poškoduje povrhnjice.

Pred voskanjem kožo naoljimo in zato se vosek ne lepi na povrhnjico ampak le na dlačice. S to metodo kože ne vlečemo, ampak samo izpulimo dlačice skupaj s koreninami.

Lycon vosek segrejemo na nižjo temperaturo kot klasičen vosek, kar je bolj prijetno. Po depilaciji koža ostane nepoškodovana, gladka in skoraj ne pordi.

Lycon voski po svetu slovijo kot trenutno najboljši in jih uporabljajo že v več kot 90 državah, v Slovenijo pa jih je pripeljala ga. Nina Jordan leta 2015.